هوش مصنوعی نوشتن تحقیق

هوش مصنوعی در سال ۲۰۲۳، موضوع داغی است که قصد خاموش شدن ندارد. چیزی نمانده تا تقریبا برای هر کاری، یک ابزار مبتنی بر هوش مصنوعی ساخته شود تا انجام آن کار را تسهیل کند.

یکی از قدرتمندترین ابزارهایی که امروزه در اختیار سازندگان محتوا قرار دارد، نرم افزار تولید محتوا مبتنی بر هوش مصنوعی است. اگر اخیراً زمانی را در کانال‌های رسانه‌های اجتماعی محبوب، مانند توییتر یا لینکدین گذرانده‌اید، به احتمال زیاد همه چیز را در مورد مزایای شگفت‌انگیز هوش مصنوعی برای نوشتن خوانده‌اید. هوش مصنوعی می تواند به فرآیند تولید محتوا کمک کند و بهینه سازی کند.

ابزارهای هوش مصنوعی برای اهداف تولید محتوا وجود دارد. برخی از بهترین اهداف استفاده از هوش مصنوعی برای تولید محتوا عبارتند از: ایده های محتوا، ابزارهای نوشتن هوش مصنوعی، محتوای طولانی، محتوای فرم کوتاه، پست وبلاگ، زیرنویس رسانه های اجتماعی، پست های رسانه های اجتماعی، نوشتن متنهای تبلیغاتی (تبلیغات در گوگل)و موارد دیگر. آنچه باید قبل از انتخاب ابزارهای تولید کننده محتوای هوش مصنوعی که برای شما مفید است در نظر بگیرید، این است که برای چه بخشی از فرآیند تولید محتوا به آن نیاز دارید. ما در این مقاله، بهترین ابزارهای تولید محتوای هوش مصنوعی موجود در بازار را بررسی خواهیم کرد.

در این مقاله می‌خواهیم معروف‌ترین ابزارهای AI که در زمینه‌های آموزش و تحقیقات استفاده می‌شوند را معرفی کنیم. این ابزارها عبارتند از Consensus ،QuillBot ،Gradescope ،Elicit و Semantic Scholar که در ادامه، اشاره مختصری به هریک خواهیم داشت.

۱. کانسنسس (Consensus)

هدف موتور جستجوی Consensus این است که با ایجاد دسترسی آسان به یافته‌های تحقیقاتی در موضوعات مختلف، اطلاعات تخصصی را دموکراتیزه کند. این موتور پیشرفته که با فناوری GPT-4 ترکیب شده است، برای تحلیل و ارزیابی محتوای وب از یادگیری ماشین و پردازش زبان طبیعی (NLP) استفاده می‌کند.

اگر سوالات را درست و واضح مطرح کنید، یک مدل هوش مصنوعی کمکی مطالب منتشرشده را بررسی کرده و داده‌های مربوطه را جمع‌آوری می‌کند تا به سوال شما پاسخ دهد. منظور از «سوالات درست»، پرسش‌هایی است که به یافته‌های معتبر و پشتیبانی‌شده منجر شوند؛ یعنی با اطمینان بتوان داده‌ها را بر اساس کمیت و کیفیت منابع آن‌ها نشان داد.

تصویر زیر یک نمونه برای ورودی برنامه کانسنسس است.

ورودی ربات کانسنسس
خروجی کانسنسس

۲. کوئیل بات (QuillBot)

هوش مصنوعی کوئیل بات یک دستیار نویسندگی است که به تولید محتوای با کیفیت کمک می‌کند. این برنامه با استفاده از الگوریتم‌های NLP گرامر و سبک نوشته‌ها را بهبود می‌دهد، جملات و پاراگراف‌ها را بازنویسی می‌کند و پیوستگی کلی متن را افزایش می‌دهد.

یکی از قابلیت‌های مهم کوئیل بات، توانایی تفسیر و بازنویسی کردن متن است. این ویژگی برای کسانی که از داده‌های منابع دیگر استفاده می‌کنند اما نمی‌خواهند مقاله‌هایشان سرقت ادبی محسوب شود، بسیار مفید است.

این ربات می‌تواند یک مقاله تحقیقاتی را خلاصه کرده و در ساخت و تغییر عبارت‌ها به شما کمک کند تا بتوانید افکار و ایده‌های خود را با کلمات خودتان بیان کنید. به‌کمک کوئیل بات می‌توانید ساختارهای جملات را تغییر دهید و به متن خود تنوع ببخشید. این باعث می‌شود که خوانایی و روان بودن مقاله شما افزایش یابد و خواننده بیشتر به آن جذب شود.

ضمنا می‌توان از ChatGPT و QuillBot به‌صورت همزمان استفاده کرد. برای استفاده همزمان از این دو برنامه، می‌توانید پاسخ‌های چت‌جی‌پی‌تی را به کوئیل بات منتقل کرده و در آنجا ویرایش کنید.

نحوه استفاده همزمان از کوئیل بات برای خلاصه کردن متن:

۱. مقاله را انتخاب کنید

انتخاب مقاله

۲. محتوای موردنظر برای خلاصه کردن را انتخاب کنید

انتخاب متن

۳. خروجی چت‌جی‌پی‌تی

خروجی چت‌جی‌پی‌تی

۴. خروجی خلاصه‌ساز کوئیل بات

خروجی خلاصه‌ساز کوئیل بات

۳. گرید اسکوپ (Gradescope)

هوش مصنوعی گرید اسکوپ

گرید اسکوپ یک ابزار هوش مصنوعی برای نمره‌بندی و بازخورد است که اغلب توسط موسسات آموزشی استفاده می‌شود. به‌کمک فرایند خودکار این ابزار، زمان و تلاش لازم برای نمره‌دهی تکالیف، امتحانات و پروژه‌های کدینگ تا حد زیادی کاهش می‌یابد. الگوریتم‌های یادگیری ماشین گرید اسکوپ می‌توانند کدها را رمزگشایی کنند، دست‌خط‌ها را شناسایی کنند و فیدبک‌های کاملی را به دانشجویان بدهند.

۴. الیسیت (Elicit)

پلتفرم الیسیت

الیسیت یک پلتفرم تحقیقاتی هوش مصنوعی است که جمع‌آوری و تجزیه و تحلیل داده‌ها را برای شما آسان‌تر می‌کند. این پلتفرم با استفاده از روش‌های NLP، اطلاعات را از داده‌های بدون ساختار مثل نظرسنجی‌ها، مصاحبه‌ها و پست‌های شبکه اجتماعی جمع‌آوری می‌کند. با ابزار الیسیت، محققان می‌توانند حجم عظیمی از متن‌ها را به‌سرعت تجزیه و تحلیل کرده و ترندها، الگوها و احساسات نهفته در آن‌ها را پیدا کنند.

به‌کمک رابط کاربری ساده الیسیت، محققان می‌توانند نظرسنجی‌های دلخواه خود را به‌راحتی طراحی کرده و آنها را بین کاربران خاص توزیع کنند. ویژگی‌های پیشرفته این ابزار‌ مثل شاخه‌سازی، اعتبارسنجی پاسخ‌ها و Skip logic باعث می‌شود که جمع‌آوری داده‌ها به‌صورت صحیح و دقیق انجام بگیرد. Skip logic یگ ویژگی است که بر اساس نحوه پاسخ دادن به سوال فعلی، سوال یا صفحه بعدی را تغییر می‌دهد.

این پلتفرم با تجزیه و تحلیل و تصویرسازی آنی خود، به افراد آکادمیک کمک می‌کند که داده‌ها را به‌طور صحیح آنالیز و تفسیر کنند. ابزار الیسیت به‌وسیله قابلیت‌های قدرتمند و طراحی کاربرپسند خود، فرایند تحقیقات و جمع‌آوری داده‌ها را برای محققان ساده‌تر می‌کند و باعث صرفه‌جویی در زمان می‌شود.

۵. سمنتیک اسکولر (Semantic Scholar)

هوش مصنوعی سمنتیک اسکولر یک موتور جستجوی آکادمیک است که بیشتر مطالب علمی را ارائه می‌دهد. این پلتفرم مقالات تحقیقاتی را آنالیز کرده و اطلاعات مهم را از آن‌ها استخراج می‌کند. علاوه بر این، سمنتیک اسکولر با استفاده از یادگیری ماشینی و تکنیک‌های NLP، توصیه‌های مرتبطی را درباره موضوع پیشنهاد می‌دهد.

محققان می‌توانند از این ابزار برای کارهای تحقیقاتی، شناسایی ترندهای تحقیقاتی جدید و پیدا کردن جدیدترین پیشرفت‌های یک رشته خاص استفاده کنند.

هوش مصنوعی نوشتن تحقیق
٦. چت جی پی تی (Chat GPT)

Chat gpt جزء اولین ابزارهای هوش مصنوعی برای نوشتن مقاله است که در جهان عرضه شد. یکی از نقاط ضعف چت جی‌پی‌تی، ثبت‌نام با شماره موبایل است. Open AI که جزو سازندگان این ربات است، به شماره ایرانی خدمات ارائه نمی‌دهد و باید از شماره مجازی استفاده کنید. اکثر کسانی که از چت جی‌پی‌تی برای مقاله نويسي استفاده می‌کنند، اعتقاد دارند که این AI در افزایش خلاقیت، نوآوری، بررسی دیدگاه‌های کاربر و غیره کارشان را راه می‌اندازد.

chat gptچت جی پی تی برای نوشتن مقاله

آن‌ها در خصوص نقطه‌ضعف‌های این هوش مصنوعی می‌گویند که دقت پاسخ و درک موضوعات تخصصی این ابزار پایین است. چنانچه شما می‌خواهید برای نوشتن مقاله با هوش مصنوعی، از Chat GPT استفاده کنید، لازم است به‌کمک نرم‌افزارهای واسط، IP خود را تغییر دهید. سرعت این ابزار در پاسخ به سوالات و نوشتن مقاله فارسي نسبتا مناسب است.

از نکات ضعف چت‌جی‌پی‌تی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

به اطلاعات روز دسترسی ندارد.
خلاقیت ندارد.
اطلاعات عمیقی ارائه نمی‌کند.
پاسخ ضعیفی به موضوعات تخصصی می‌دهد.
نمی‌تواند چنین کاری را به‌صورت همزمان برای شما انجام دهد.
با chatgpt نوشتن مقاله با هوش مصنوعی رایگان است و همین باعث شده تا محبوبیت آن بیشتر از سایر ابزارها باشد. میتوانید با استفاده از مطلب آموزش استفاده از chatgpt نحوه کار با این ابزار را یاد بگیرید.

 

٧. گوگل بارد (Google BARD)

٧. گوگل بارد (Google BARD)
شاید با ربات Google Bard آشنا باشید، اما هنوز مطمئن نیستید که آیا این هوش مصنوعی برای نوشتن مقاله می‌تواند به شما کمک کند یا خیر. این هوش مصنوعیِ جدید که قادر به نوشتن مقاله است، فعلا فقط به Google Docs و Gmail متصل شده، اما قرار است به زودی سرویس‌های دیگر را نیز پشتیبانی کند. این رباتِ مقاله‌نویس، چندان منبع داده‌ای بزرگ و معتبری مانند ChatGPT ندارد، اما با توجه به پشتوانه‌ی گوگل، احتمالا در آینده‌ی نزدیک پیشرفت‌های بیشتری خواهد داشت. علاوه بر این، bard کاملا رایگان است.

گوگل بارد

مزایای گوگل بارد:

به سرویس‌های گوگل مانند Docs و Gmail وصل است.
این رباتِ تولیدکننده‌ی مقاله پژوهشی یک دکمه Google it دارد که شما می‌توانید برای بررسی صحت پاسخ‌های آن، استفاده کنید.
سه پیش‌نویس برای شما تولید می‌کند تا بتوانید بهترین را انتخاب کنید.
معایب بارد:

مقالات تولید‌شده توسط این ربات ممکن است خلاصه و کوتاه باشند.
خوانندگان مقالات شما ممکن است حدس بزنند که شما از هوش مصنوعی برای نوشتن آن‌ها استفاده کرده‌اید.
منابع ارائه شده توسط این ربات ممکن است قابل اعتماد نباشند یا لینک‌های منبع اصلی را در اختیارتان قرار ندهد.
این ابزار متن‌هایی که از ابتدای مکالمه تا انتها ارسال کرده‌اید، می‌تواند تفسیر کند. بررسی‌ها در مقایسه سه ابزار AI چت جی‌پی‌تی، گوگل بارد و بینگ، نشان می‌دهد که Bard توانایی بیشتری در سئو مقاله‌ها دارد.

 

٨. بینگ (bing search)

بینگ (bing search)
بینگ یک ابزار هوش مصنوعی برای نوشتن مقاله است که به‌راحتی می‌توان به زبان فارسی با او چت کرد. الگوریتم بینگ، ترکیبی از بارد و چت جی‌پی‌تی است. پژوهش و بررسی‌ها نشان می‌دهد که Bing برخلاف Chat GPT، اطلاعات به‌روزتری دارد. بعد از کار با بینگ، به‌صورت خودکار منابع اطلاعاتی خود را در اختیار شما قرار می‌دهد. اگر شما یک مقاله 2 هزار کلمه‌ای در اختیار Microsoft Bing داده باشید و برای یادگیری از این ابزار بخواهید خلاصه‌ای از مقاله را در اختیار شما قرار دهد، به‌خوبی می‌تواند این کار را انجام دهد. 30 چت در هر جلسه و 200 چت در روز با این ابزار مجاز است. این نرم‌افزار بی‌نقصی نیست و باید مقاله‌ای که برای شما می‌نویسد را از نظر دستور زبان و نگارش بررسی کنید.

 

٩. ابزار هوش مصنوعی برای نوشتن مقاله رایتر زن (WriterZen)

٨. بینگ (bing search)هوش مصنوعی نوشتن تحقیق
رایتر زن یک پلتفرم جامع و کارآمد برای تولید محتوا و بهینه‌سازی سئو است که در سال 2018 راه‌اندازی شد. این پلتفرم با استفاده از هوش مصنوعی، ابزارهای هوشمند سئو را با قابلیتِ تولید محتوا، ترکیب کرده است. این مزیت منحصر‌به‌فرد، رایتر‌زن را به یکی از بهترین جایگزین‌های ChatGPT برای حل مشکلات سئو تبدیل کرده است.

 

در این پلتفرم، شما می‌توانید از قابلیت‌های مختلفی استفاده کنید. یکی از آن‌ها کاوشگر کلمات کلیدی است که کلمات کلیدی مناسب برای محتوای شما پیدا می‌کند. قابلیت دیگر کشف موضوع است که به شما پیشنهاد می‌دهد که در صنعت مدنظر، چه موضوعاتی بیشتر سرچ می‌شوند. علاوه‌بر این، یک چک‌کننده‌ی سرقت ادبی نیز وجود دارد که اصالت محتوای شما را تایید می‌کند. همچنین یک خالق محتوا نیز در این پلتفرم قرار دارد که با استفاده از کلمات کلیدی مناسب، مقالات سئو‌شده را برای شما تولید می‌کند.

رایتر زن دارای یک دستیار هوش مصنوعی برای نوشتن مقاله است که می‌تواند چارچوب آن را تولید کند. پاراگراف‌های کامل را از یک پرامپت نوشته‌شده بسازد و همچنین بخش‌های مختلف متن را بازنویسی کند. اما باید به خاطر داشت که رایتر زن همه چیز را از صفر نمی‌سازد و بهتر است آن را مثل یک دستیار سئو هوشمند در نظر بگیرید. محتوایی که شما از این هوش مصنوعی خواهید گرفت، در سطح جاسپر یا ChatGPT نخواهد بود. اما، برای بهینه‌سازی محتوا برای موتورهای جستجو مناسب است. کار با این ابزار به مدت 14 روز رایگان خواهد بود.

 

١٠. هوش مصنوعی (ShortlyAl)

١٠. هوش مصنوعی (ShortlyAl)١٠. هوش مصنوعی (ShortlyAl)
ShortlyAI یک پلتفرم نوشتاری هوشمند است که با استفاده از تکنولوژی پردازش زبان طبیعی، به کاربران کمک می‌کند تا در زمانی کوتاه محتوای نوشتاری با‌کیفیت بنویسند. این سامانه قادر است برای انجام انواع وظایف نوشتاری (مانند: نگارش مقاله، پست وبلاگ، خبر، خلاصه و غیره)، محتوای مناسب را بر اساس ورودی‌های کاربر تولید کند. shortly از چندین زبان مختلف پشتیبانی می‌کند و به کاربران را قادر می‌سازد تا محتوای خود را به زبان‌های دلخواه بنویسند.

این هوش مصنوعی با قابلیت‌های مختلفی که دارد به کاربران اجازه می‌دهد جملات خود را به صورت آنلاین بازنویسی، خلاصه و توسعه دهند. رابط کاربری آن ساده و شفاف است، بنابراین هنگام نوشتن، چیزی توجه کاربر را پرت نمی‌کند. طرح‌های این هوش مصنوعی برای نوشتن مقاله هم به صورت ماهانه (با هزینه 75 دلار) و هم به صورت سالیانه (با هزینه هر ماه 65 دلار) قابل تهیه است. یکی از مزیت‌های خرید اشتراک هوش مصنوع shortly، نداشتن محدودیت در تولید تعداد کلمات است.

 


برای ارتباط با ما و اطلاعات بیشتر  از یادگیری مهارت های بروز شماره خودتون رو وارد کنید

جهت دریافت مشاوره رایگان شماره موبایل خود وارد کنید


تا کنون دیدگاهی برای این مطلب ارسال نشده است. اولین نفری باشید که دیدگاه خود را بیان می کند


    دیدگاه خود را بیان کنید

    به منظور بیان دیدگاه خود لطفا ابتدا وارد سایت شوید